Cabinet Avocat Aneta Basarab - Drobeta Tr. Severin - Politica de Confidentialitate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cabinet Avocat Aneta Basarab - Politica de Confidentialitate

 

 

 

 

 

 

English:

 

 

 

Biroul de Avocatura Aneta Basarab ofera vizitatorilor acestui website promisiunea de a le respecta confidentialitatea. Aceasta pagina sumarizeaza politica noastra de respect a confidentialitatii pe site-ul web si nu numai.
Biroul de Avocatura Aneta Basarab nu stocheaza sub nici o forma, informatia precum numele dumneavoastra, numarul de telefon sau adresa de email, decat daca sunt oferite voluntar, de obicei cand ne contactati prin email, fax sau corespondenta.
Toata informatia personala este protejata conform prevederilor legale. Aceasta inseamna ca de cate ori informatia se colecteaza in cazul in care se colecteaza, veti fi informat de acest lucru, de scopul acestui lucru precum si de dreptul dumneavoastra de a accesa aceasta informatie.
Informatia nu este divulgata nimanui, cu exceptia personalului propriu, in cazul in care, de exemplu, trebuie sa va raspundem.
Acest site web contine linkuri catre alte siteuri web. Nu ne asumam sub nici un fel, nici o raspundere cu privire la continutul sau la politica si practicile de confidentialitate ale acestor site-uri web si va incurajam sa examinati politicile fiecarui site si sa va decideti cu privire la acuratetea, increderea si corectitudinea materialelor si informatiei gasite.
Pentru sugestii si comentarii asupra politicii de confidentialitate, va rugam sa ne scrieti:

Strada Cpt. Romulus Lepri, Nr. 3,
Drobeta Tr. Severin, Mehedinti
Romania , 220140
Email: avocat.basarab@gmail.com
Tel: 0252-311.373
Cel: 0741.987.854
Fax: 0352-422.017

Declaratie:
Informatia continuta de acest site web este oferita doar in scop informativ. Acest lucru nu creaza o relatie avocat-client si nu este sub nici o forma consultanta legala. Acest website nu sprijina sau sustine opiniile site-urilor web atasate la acest website sau avand atasat website-ul nostru.

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                              Realizat, mentinut si gazduit de: Adrian Basarab